Píšete si.. Naše výtahová plošina LC MINI

vloženo: 4. 12. 2017

Do našeho pražského e-mailu jsme v poslední době dostali několik žádostí o prezentaci naší nově certifikované, výtahové, hydraulické plošiny s únosností 250 kg, 320 kg a 500 kg.

Hodí se idálně tam, kde je nízký počet stanic: cca 2-3 a nízká výška zdvihu (cca do 8 m). Taková místa jsou například v rodinných domech a vilách. Již jsme realizovali zakázky, kdy majitel, který vjede svým vozem do garáže, vstupuje suchou nohou z auta přímo do výtahu a za 20 sec je již v chodbě vedle obývacího pokoje.

Také to však může být vaše kancelář nebo firemní sídlo. I zde máme bohaté zkušenosti: je velmi efektní, když vás navštíví zákazník, který z recepce jede výtahem přímo do zasedací místnosti v prosklenné výtahové šachtě. Odpadá tak nepohodlný a náročný výstup do 3. patra, stejně jako nejrůznější „bloudění“ a vyptávání se..

Mohou to však být i veřejné budovy: naše plošina (viděti galerii níže) například úspěšně jezdí v Městské knihovně v Praze. Obsluhuje vozíčkáře a všechny návštěvníky, kteří se pohybují v obou patrech budovy.

V čem spočívají největší výhody plošiny? Oproti běžnému výtahu má plošina výrazně nižší pořizovací cenu, a použití plošiny upravuje snazší legislativa (revize, prohlídky). Jedinou nevýhodou je oproti běžnému výtahu nižší rychlost (0,15-0,20 m/s), avšak jezdíte-li např. 4m, toto nehraje téměř žádnou roli, při zachování veškerého komfortu a vzhledu běžného výtahu.

Náš katalog výtahových plošin si můžete stáhnout zde: km