Jak běžně fungují konkurenční výtahářské firmy v Praze? Bohužel, někdy nesmírně tragicky..

vloženo: 17. 4. 2018

Jedna nejmenovaná, pražská výtahářská společnost ráda paušální platby inkasuje, ale ke skutečné, poctivé práci se moc nemá. A tak nám na naše nové servisní středisko v Praze 4 – Kunraticích jednoho dne volá silně nespokojený, cizí zákazník, který by měl rád konečně čistou prohlubeň výtahu. U té první firmy slyšel, že prý „výtaháři nejsou uklízečky“..

My se však poctivé práce neštítíme. Druhý den jsme na místo přijeli, vše zaměřili a vyfotili, ještě týž den nacenili.. A obratem se na sídliště Černý Most vrátili: s pytly, odmašťovači a další povinnou výbavou. Na přiložených fotografiích jsou určitě patrné rozdíly před čištěním a po čištění.

A kolik jsme toho odvezli? Plný 120 l pytel, za 3 roky se na místě nashromáždila více než 30 cm silná vrstva nepořádku. A co lze v takové neudržované prohlubni najít? Kromě běžného (hořlavého!) odpadu také např. drobné mince, klíče, baterie do mobilu.. Vše důležité očištěno a vráceno objednateli k navrácení.. Třeba se jejich původní majitelé opět zaradují ze shledání s věcmi, ke kterým třeba měli nějaký vztah a se kterými se již před časem rozloučili.. A tak to má být.