Díky vám, našim zákazníkům, rosteme! V „ostré“ testovací verzi jsme spustili náš nový CRM firemní systém, programovaný přímo na míru!

vloženo: 27. 6. 2017

Na míru „šitý“ znamená vytvořený výhradně pro nás, dle našich speciálních požadavků, ověřených naší dlouholetou, více než 40-letou praxí!

Na jakémkoliv zařízení (chytrý mobil, tablet, notebook, etc.), připojeném k internetu se zobrazí, dají se snadno vložit, případně editovat: kontakty, obchodní případy, cenové nabídky, časová osa realizací, kompletní servisní činnost výtahů včetně historie, management Projektového řízení celé zakázky.

Plně viditelné jsou také vzorové dokumenty ke stažení, včetně možnosti přenosu dat do formátu PDF a možností tisku (například Wi-Fi tiskárna u zákazníka). Součástí celého administrativního rozhraní bude nově také Správce uživatelů (různá administrátorská práva) pro naše servisní střediska Praha a Příbram (administrátoři projektů, manažeři, servisní technici, a podobně).

Od 1.8.2015 jsme vše testovali, ladili, nastavovali. Funguje to!

Jakýkoliv náš stávající či nový zákazník tak bude mít všechna reálná data ihned k dispozici. Cílem je zvýšit komfort zákazníka, který nečeká. Jeho požadavek musí být nejlépe ještě na místě ihned vyřízen!