Představujeme vám naši novou kancelář v Praze 4!

vloženo: 15. 9. 2015

Vážení zákazníci!

S radostí Vám mohu oznámit, že od 1.9.2015 jsme pro Vás otevřeli naši novou oficiální kancelář v Praze. V našich dosavadních prostorách v Zárubově ul., Praha 4, zůstalo naše skladové zázemí, včetně zázemí našich servisních a revizních techniků.

Na nové adrese: Golčova ul. 1/2, Praha 4 (areál historické Kunratické tvrze) najdete Projektový management, Technickou a administrativní část, včetně evidence servisu a vedoucího Servisních techniků. Je pro Vás připraveno zcela nové, kompletní zázemí, včetně občerstvení, jak se vůči vám, našim váženým zákazníkům sluší a patří. Věříme, že tato naše připravovaná a nyní plnohodnotně realizovaná investice usnadní komunikaci s vámi na dostatečné a požadované vysoké úrovni.

„Nové zázemí, které v Praze našim zákazníkům otevíráme, doplňuje dlouho připravovaný, vzájemně a smysluplně propojený, plně kompatibilní koncept rychlé reakce, ochoty a vstřícnosti k zákazníkovi a jeho aktuálním potřebám. Na jednom místě tak interaktivně propojujeme náš CRM firemní systém, časovou osu systému výroby, časovou osu montáží nových výtahů a přehledem servisních služeb..“

„Cílem je zvýšit maximální komfort zákazníka, který nečeká, jeho požadavek musí být nejlépe ještě na místě ihned zaevidován a vyřízen. Současně bude ON-LINE průběžně informován, v jaké fázi se jeho požadavek nachází, kdy bude vyřízen. Jakýkoliv náš stávající či nový zákazník tak bude mít všechna reálná data na místě ihned k dispozici, může tak sám spolu s námi mnohem lépe a efektivněji plánovat, zařizovat, komunikovat.. To je velmi důležité, neboť mnoho našich zákazníků chodí běžně do zaměstnání a na správu domu vyčleňují výhradně svůj volný čas večer, který jim chceme vrátit bezchybně fungujícími službami.“

Současně bych vyzdvihl naši výbornou dopravní dostupnost. Jsme velice blízko okruhu okolo Prahy (D0) a tak se zvýšil nejen náš akční, montážní a servisní rádius, ale také bezproblémová dostupnost v případě požadovaného, rychlého servisního zásahu.. Prakticky jsme si již ověřili, že jsme zkrátili dojezdovou dobu (při zachování plné bezpečnosti provozu na našich silnicích)
v průměru o 10-18 minut. A to je v dnešní, dopravou přeplněné Praze slušný výkon!

Pavel Scharhag, jednatel společnosti Výtahy Příbram s.r.o.